Nieuws

Volg Moreau Pianoservice vanaf nu ook op Facebook! Schrijf een recensie of like onze pagina!

08-11-2021: Job Wijnands en Ortwin Moreau waren afgelopen weekend gastsprekers op het meerdaags event van de Nederlandse Vakvereniging voor Pianotechnici met een presentatie over het intoneren van vleugelpiano's.

Hierbij werd een Fazioli vleugelpiano gebruikt, ter beschikking gesteld door QuatreMains Klaviercentrum, Gent.

 


24-10-2021: Pianist Bruce (Xiaoyu) Liu won de Chopin Pianowestrijd in Warschau op een Fazioli F278 vleugelpiano. Ook de derde (Martin Garcia Garcia) en vijfde prijswinnaar (Leonora Armellini) speelden op deze Fazioli vleugelpiano. Andere pianomerken die deelnamen aan deze wedstrijd waren Steinway & Sons, Yamaha en Shigeru Kawai. Ortwin Moreau was de pianostemmer voor deze Fazioli vleugelpiano, en  intoneerde en regelde de mechaniek af tijdens deze vier weken durende wedstrijd. 
De Poolse zender TVP Kultura maakte een korte reportage, een kijk achter de schermen Klik hier07-08-2021: De pianowinkel wordt vanaf oktober 2021 grondig verbouwd tot een nieuw concept. Daarom geven we nu korting op onze voorraad piano's.

27-06-2021: Fazioli Fest Gent van 9-11 juli: diverse concerten gespeeld op Fazioli vleugelpiano's, en enkele lezingen waaronder "Ambacht en vakmanschap bij Fazioli" gepresenteerd door Ortwin Moreau en Marie Fran├žois.

27-03-2021: Bezoek van de toonzaal zal enkel mogelijk zijn na afspraak via telefoon of email. Zo garanderen we dat u de enige bezoeker bent op afgesproken tijdstip. Wij nemen onze voorzorgsmaatregelen zodat u de winkel in alle veiligheid kan bezoeken. Wij vragen u ook om de maatregelen die de overheid aanbeveeld voor het bezoeken van winkels te volgen. Tot snel! 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x